top of page

Projecten

Projecten: Tekst
ProYou_Delivery_Colourful-People-of-Light_LR-1.jpg

Colourful People of Light

2022


My belief is that every biological appearance is beautiful and unique. I think that is what we should celebrate and embrace. Every biological appearance has beautiful aspects.

Bekijk het resultaat

how_bog_is_the_universe_2019_LR-4_edited

2019


Je stelt jezelf soms een filosofische vraag. Hoe groot is het universum? Het kan een ontelbaar aantal vierkante kubieke kilometers omvatten. Je kan een vorm ontelbaar aantal keren verkleinen. De ster die kleiner en kleiner wordt vertegenwoordigd dat. De zon is de grootste ster en het dichtstbij de aarde. In de paviljoen wordt er daarom op de zon gefocust.

Bekijk het resultaat

Mar'ez_LR-19.jpg

Mar'ez

2021


Mar’ez is een communicatieproduct dat mensen helpt een andere taal te leren. Dit product is geïnspireerd door de culturen van Eritrea en Ethiopië. De meest gesproken taal van die culturen is geschreven in Ge’ez script.

Bekijk het resultaat

CasteloStudio-30_edited.png

Linocut Printmaking

2022


Castelo Studio is an intimate place in Galicia (Spain) where Iria do Castelo shares her ideas about art, design and sustainability. After my exams, I was in residence at Iria’s for a week June. I planned to create a small series of Asia-themed linocut prints.

Bekijk het resultaat

Flagship Store MSM.png

Aqua Is Essential To All Life

2020


Dit ontwerp is een ontwerp voor een flagship store dat over de missie en visie van Marie-Stella-Maris gaat. Het focust op het geloof dat iedereen toegang zou moeten hebben tot een bron van schoon drinkwater en hygiëne. Bezoekers van deze winkel krijgen het gevoel onderwater te zijn doordat de zon op het waterdag schijnt. 

Bekijk het resultaat

Event_Velart_Visual _6 copy.jpg

Event Velart

2021


Event Velart is een evenement georganiseerd door Veloretti. Het is een veiling waarvoor kunstenaars een Veloretti fiets omtoveren tot een kunstwerk. Deze kunstwerken worden vervolgens op de veiling geveild. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan een goed doel.

Bekijk het resultaat

CRISP SHEETS.jpg

2020

Tijdens mijn stage bij Crisp Sheets, heb ik veel productfotografie mogen doen. Zowel productfoto’s als sfeerbeeld heb ik mogen schieten.

Bekijk de foto's

Projecten: Projecten
bottom of page