top of page

Klanten

Klanten: Tekst
TFF_Vegan_Fudge_Mockups_2.jpg

Voor The Fudge Factory heb ik omhulsels ontworpen voor hun chocolade fudge repen. Het bedrijf produceert de repen in verschillende smaken. De smaken waren kokos, pecan, whisky, ananas en pure chocolade.

Bekijk het resultaat

HKI_Logo_Design_Final_Profile #1.png

Van deze klant kreeg ik de vraag om een logo te ontwerpen. Zij begon met een hondenkapsalon aan huis en wilde graag een logo zodat haar klanten haar konden herkennen.

Bekijk het resultaat

StudioMaaten_Website_Content_logo-loomano-creative.png

Van de opdrachtgever kreeg ik de vraag om een website te ontwikkelen. Voordat ik met deze website begon, heb ik eerst een logo met een passende huisstijl ontwikkeld. De website is voor een bedrijf dat handgemaakte cadeaus en kaarten verkoopt. De klant is erg blij met het resultaat.

Bekijk het resultaat

Bente_Jessie-2.jpg

Voor een oud-collega heb een honden fotoshoot mogen doen. Een van de twee honden is al op leeftijd waarvan zij graag een paar goede foto's van wilde hebben. 

Bekijk de foto's

Logo Kruidvat.png

Tijdens mijn tijd bij de drogist Kruidvat heb ik van de manager de vraag gekregen om een poster te ontwerpen. Deze poster is bedoeld voor de teams van de filialen in het district waar ik heb gewerkt.

Ga naar de pagina

Klanten: Projecten
bottom of page