top of page

Loomano Creative

Van de opdrachtgever kreeg ik het verzoek om een website te ontwikkelen. Voordat ik met deze website begon, heb ik eerst een logo met een passende huisstijl ontwikkeld. De website is voor een bedrijf dat handgemaakte cadeaus en kaarten verkoopt. De klant is erg blij met het resultaat.

Bent u benieuwd naar deze website? Klik hier voor de website van Loomano Creative

Loomano Creative: Tekst
Loomano Creative: Pro Gallery

Het logo is samengesteld uit twee letters van de bedrijfsnaam. De ‘L’ voor Loomano, en de ‘C’ van Creative. Voor het logo heb ik gebruik gemaakt van een sierlijke klassieke letter. Dit geeft een wat luxere uitstraling. 


De klant wenste voor de kleuren hetzelfde uit te stralen. Daarom is er voor de kleurcombinatie rood/blauw gekozen. Voor de achtergrondkleur van de visitekaartjes is er gekozen voor een beige kleur, die overeenkomst met de producten die Loomano Creative verkoopt.

Loomano Creative: Tekst
Loomano Creative: Pro Gallery

De website omvatte bij de oplevering 5 pagina’s bestaande uit de homepagina, cadeaus, kaarten, projecten en de contactpagina. Voor de pagina’s is het beeldmateriaal gemaakt door de klant zelf en door mij bewerkt. Om de website te blijven vullen met foto’s bewerk ik regelmatig het beeldmateriaal.

Loomano Creative: Tekst
Loomano Creative: Pro Gallery
bottom of page