top of page

Over

Studio Maaten is een ontwerpstudio opgericht in 2020 door Jasmijn van der Maaten.


Jasmijn van der Maaten gelooft dat iedereen zijn of haar droom moet volgen. Daarom is zij in 2020 begonnen met ondernemen als freelancer onder de naam Studio Maaten. Van jongs af aan wilde ze een eigen bedrijf starten. Of dit een schoonheids- of een nagelsalon of een banketbakkerij zou worden, was voor haar nog niet duidelijk.


Jasmijn van der Maaten heeft over de jaren heen brede creatieve en ondernemende interesses ontwikkeld. Onder meer is daar een passie voor fotografie ontstaan. Toen Jasmijn jong was, is zij begonnen met tekenen en schilderen dat zij heeft uitgebreid naar een interesse voor beeldhouwen en meer. Op een wat latere leeftijd heeft Jasmijn de beslissing genomen een baan te willen beoefenen in de creatieve industrie. Daarom studeert Jasmijn van der Maaten in juli 2022 af van het Cibap waar zij de opleiding International Creative Business Development volgt.


Om uw dromen ook uit te laten komen ontwerpt Jasmijn met kwaliteit voor. Wat zij voor u kan bieden vindt u hieronder. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem gerust contact! U krijgt zo snel mogelijk een reactie!

Over: Tekst

Logo

Poster

Flyer

Sticker

Visitekaart

Productverpakking

Concept ontwikkeling

Content creatie

Productfotografie

Sfeerfotografie

Reisfotografie

Website

Over: Tekst
bottom of page